Produk OryGOLD dilancarkan sempena Ekspo Pertanian dan Pesta Konvokesyen UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 12 Okt – Sekumpulan penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menghasilkan produk berasaskan beras perang cambah yang mampu mengurangkan risiko kencing manis, penyakit Alzheimer dan sakit jantung.