Larian Obor Sukan Paralimpiad Bermula - Berita Harian, Wan Jailani Razak (2008)
LAKIAN Obor sempena Sukan Paralimpiad ke 14 bermula di Dewan Hamzah Klang semalam dengan peserta membawa obor menuju perkampungan sukan Stadium Nasional Bukit Jalil untuk majlis pembukaan rasmi sukan itu pada 3 Mei ini.