UPM Raih Anugerah Pengurusan Terbaik - Berita Harian (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) diiktiraf oraganisasi paling berjaya dalam pengurusan harta intelek apabila memenagi kategori Organisasi Anugerah Harta Intelek Negara 2008, sekali gus menerima hadiah wang tunai RM30,000 piala dan sijil.