ATCi 2009 Mantapkan Sains Teknologi Maju - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 3 Nov – Kongres Teknologi Maju 2009 (ATCi 2009) akan menjadi platform untuk ahli profesional, ahli-ahli akademik, penyelidik dan usahawan untuk bertukar-tukar pandangan, penemuan, idea dan inspirasi dalam bidang sains dan teknologi maju.