UPM Pertahan Juara 4 Tahun Berturut-turut - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PERLIS, 11 Okt - Kelab Nasyid Nahwan Nur Universiti Putra Malaysia (UPM) di bawah naungan Unit Seni Budaya dan Kreatif, Bahagian Hal Ehwal Pelajar (BHEP) dinobatkan Johan Festival Nasyid Kemerdekaan IPT Peringkat Kebangsaan 2009/1430H buat tahun keempat berturut-turut di Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) baru-baru ini.