PNC Lepasi Audit SIRIM Peringkat 2 MS 1SO 9001:2008 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 27 Oktober – Pejabat Naib Canselor, Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya melepasi Audit SIRIM peringkat 2, MS ISO 9001:2008 yang berlangsung pada 26 hingga 27 Oktober baru-baru ini dengan memperoleh 1 ketakakuran kecil.