R&D Gubal Dasar Pendidikan Khas - 3 IPT bekerjasama kaji program pelajar istimewa - Berita Harian, Srihanasham Noordin (2008)
Kementerian Pelajaran mengadakan kerjasama dengan tiga universiti tempatan yang menjalankan penyelidikan dan pembangunan (R&D) berkaitan pelajar berkeperluan pendidikan khas bagi merangka, menggubal dan melaksana dasar untuk pelajar istimewa di negara ini.