Pengajian tinggi terus diperkasa - Berita Harian, Syuhada Choo abdullah (2008)
Peningkatan peruntukan kepada Kementerian Pengajian Tinggi dalam Bajet 2009 mencerminkan komitmen kerajaan untuk mencapai transformasi dalam bidang pengajian tinggi negara seperti yang disasarkan.