Belajar tanpa had usia di UPM - Berita Harian, Mona Hamad (2008)
Dalam usaha pendemokrasian dan liberalisasi pendidikan negara, Universiti Putra Malaysia (UPM) tidak ketinggalan mengambil bahagian membuka peluang kepada setiap individu tanpa mengira usia dan kedudukan untuk menuntut ilmu.