UPM,pemimpin pelajar kena bincang secara baik TPM mahu isu pemilihan diselesai segera elak krisis berlarutan - Berita, Azmi Md Deros dan Siti Fatimah Mohamed Anwar (2011)
CHANGLUN: Tan Sri Muhyiddin Yassin mengarahkan Universiti Putra Malaysia (UPM) dan pemimpin pelajarnya berbincang bagi menyelesaikan kekecohan yang tercetus ketika bantahan pemilihan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP), Kelmarin.