Pencirian pokok poligon = (A characterization of polygon tree). - Peng, Yee-Hock (1990)
Kertas ini memberikan satu pencirian pokok poligon tertentu yang sama dengan pencirian pokok gon-n yang diberi oleh Chao dan Li dalam Archiv Math.45(1985) 180-185.