Komersial khazanah ilmu - Harian Metro, Noor Azam Abdul Aziz (2003)
Dunia pendidikan Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) sepanjang 2003 menyaksikan pelbagai usaha dilaksanakan kerajaan untuk memperkukuhkan universiti dalam menghadapi persaingan global.