Dr. M. Iqbal dinobatkan Anugerah Belia Cemerlang Malaysia 2012 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 15 Sept – Seorang pensyarah dan penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Madya Dr. M. Iqbal Saripan dianugerahkan Anugerah Belia Cemerlang Malaysia atau The Outstanding Young Malaysian Award (TOYM) 2012 bagi kategori Medical Innovation bersama 10 pemenang lain baru-baru ini.