Baja KEluaran Diversatech Diiktiraf Antarabangsa - Berita Harian, (2008)
DARIPADA dunia lakonan nama yang tidak asing lagi seketika dulu khususnya dalam drama televisyen dan filem, kini rupanya sudah berubah profesion sekali gus menyahut seruan kerajaan supaya rakyat negara kita terus berbudi kepada tanah.