Sarip Raih Anugerah Million Dollar Round Table - Utusan Malaysia, Cynthia Yeoh (2008)
Pasaran industri insurans di negara ini masih luas kerana kini hanya 35 peratus daripada rakyat Malaysia yang membeli polisi insurans berbanding di sesetengah negara maju seperti Jepun dan Amerika, hampir 100 peratus penduduknya dilindungi insurans.