836 pelajar kolej ShahPutra baca ikrar - Berita Harian, (2004)
Seramai 836 pelajr kolej ShahPutra, Kuantan, yang mengikuti program francais Universiti Putra Malaysia (UPM) menghadiri majlis membaca ikrar di Panggung Percubaan universiti itu di Serdang, semalam.