Tai mahu tumpukan latihan amali, program sangkutan pensyarah - Berita Harian (2007)
Mempergiat latihan amali pelajar dan program sangkutan pensyarah adalah fokus utama Timbalan Naib Canselor (TNC) Jaringan Industri dan Masyarakat Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof Dr Tai Shzee Yew, dalam masa terdekat.