UPM tidak puas hati, tamatkan 9 francais IPTS - Berita Harian, Norzilawati Abdul Halim (2004)
Universiti Putra Malaysia (UPM) kini hanya bekerjasama dengan 25 institusi pengajian tinggi swasta (IPTS) bagi menjalankan program francaisnya berbanding 34 sebelum ini.