Kerajaan Rancang Bangunkan Sukan Di IPT - Utusan Malaysia, (2008)
Kementerian Pengajian Tinggi sedang dalam proses untuk memperkemaskan rangka Dasar Pembangunan Sukan bagi institusi pengajian tinggi, kata menteri, Datuk Seri Mohd Khaled Nordin.