Motorola Tawar Biasiswa RM240 000 - Berita Harian, Rosniza Mohd Taha (2008)
MOTOROLA Electronics (M) Sdn Bhd (Motorola) menawarkan biasiswa RM240 000 untuk pelajar kejuruteraan institusi pengajian tinggi (IPT) tempatan melanjutkan pengajian peringkat ijazah dan sarjana tahun ini.