Bahasa Melayu Dipinggir Bangsa Sendiri - Berita Harian, Dr. Sarjit S Gill (2008)
SAYA tertarik dengan pandangan Dr Sharifudin Lubis dari Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi üniversiti Putra Malaysia berhubung kepiluan ProfDr Teo Kok Seong mengenai masa depan bahasa Melayu di akhbar ini kelmarin.