Era Baru Penyelidikan Angkasa Tempatan - Utusan Malaysia, Laupa Junus (2008)
Program Angkasawan Negara yang berjaya menghantar angkasawan pertama, Dr. Sheikh Muszaphar Shukor pada Oktober tahun lepas mencatatkan sejarah tetapi bukan bermakna ia menemui titik noktah.