Mengangkat Taraf Bahasa Melayu - Berita Harian, Dr Sharifudin Lubis (2008)
RUANGAN ini semalam buat kesekian kalinya memaparkan kepiluan Prof Dr Teo Kok Seong mengenangkan nasib malang yang menimpa bahasa Melayu hari demi hari.