Antara Kursus Pilihan Dan Potensi Diri (Bahagian satu) - Utusan Malaysia, Mohd. Yahya Mohamed Ariffin (2008)
Keputusan peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dan Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) telah diketahui oleh semua calon pada bulan Mac lepas.