Augerah Naib Canselor - Berita Harian, (2008)
Bahagian Hal Ehwal Pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) akan mengadaksn Majlis Anugerah Naib Canselor UPM 2008 di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrsjaya pada 23 April ini.