Anak Kakitangan Bank Rakyat Sertai Bengkel - Berita Harian, (2008)
PENGURU5 Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad cawangan Puchong, Selangor, Najib Doni sambil disaksikan Pegawai Pelajaran Daerah Petaling Perdana, Norzilah Mohd Rejab kiri membantu salah seorang anak anggota bank itu menyelesaikan masalah yang dihadapi pada Seminar Skor A PMR yang diadakan di Fakulti Kejuruteraan Universiti Putra Malaysia Serdang baru-baru ini. Seramai 240 calon Penilaian Menengah Rendah di sekitar daerah berkenaan menyertai seminar bagi mendedahkan mereka teknik menjawab soalan membabitkan mara pelajaran Matematik Sains dan Bahasa Inggeris.