Industri Tanaman Padi Negara Perlu Dipertingkat - Berita Harian (2008)
Setakat ini kita tidak perlu beratur untuk membeli beras, tetapi ini tidak bermakna kita perlu menunggu timbul krisis untuk bertindak.