UTM Terima Anugerah Emas Di Pameran Antarabangsa - Utusan Malaysia (2008)
Universiti Teknologi Malaysia (UTM) terus mengharumkan nama negara apabila menerima anugerah emas pada Pameran Antarabangsa Mereka Cipta Teknik Baru dan PRoduk di GEneve pada 2 hingga 6 April lalu.