Pulangan ekonomi laluan motosikal : kajian UPM menunjukkan laluan motor dapat kurang kemalangan hingga 39 peratus - Harian Metro, Noor Azam Abd Aziz (2003)
Tiada siapa menyangka hujan lebat petang jumaat lalu, di kilometer 17 Lebuhraya Grand Saga, Kang-Cheras, Selangor, akan mengundang detik ngeri buat penunggang motosikal yang sering menggunakan laluan itu.