4 Universiti Penyelidikan terima dana tambahan - Berita Harian, Syuhada Choo Abdullah (2007)
Empat institusi pengajian tinggi awam (IPTA) yang diisytiharkan sebagai universiti penyelidikan akan memperoleh peruntukan mengurus tambahan RM128 juta setahun, kata Menteri Pengajian Tinggi, Datuk Mustapa Mohamed.