Atlit Pentingkan Pelajaran Lebih Berkualiti - Berita Harian (2008)
Peluang yang diberikan kepada pelapis atlit negara melanjutkan pengajian ke universiti tempatan, Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Universiti Teknologi Malaysia (UTM) melalui program prauniversiti kepada lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) di dua sekolah sukan bagi sesi ambilan Julai adalah tindakan bijak yang wajar disokong.