Pelajar Baharu UPM digalakkan ceburi Sektor Perusahaan dan Komoditi - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 5 Sept – Pelajar baharu sesi 2012/2013 Universiti Putra Malaysia (UPM) didedahkan dengan kebaikan menceburkan diri dalam sektor perusahaan dan komoditi selepas bergraduat.