RM50 juta untuk GSM-UPM, GSB-UKM - Utusan Malaysia, (2008)
Kerajaan memperuntukkan RM50 juta kepada Sekolah Pengurusan Siswazah(GSM)Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Sekolah Perniagaan Siswazah (GSB) universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) untuk bersaing lebih cemerlang di peringkat global.