Universiti APEX diumum Jumaat ini - Utusan Malaysia (2008)
Perdana Menteri, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi dijangka mengumumkan nama institusi pengajian tinggi (IPT) tempatan yang layak menjadi menyertai program Universiti APEX pada sesi pembentangan Bajet 2009, Jummat ini.