AKEPT memperkasa kepimpinan IPT - Utusan Malaysia (2008)
Akademi Kepimpinan Pengajian Tinggi (AKEPT) antara bahagian terbari di Kementerian Pengajian Tinggi yang telah dituguhkan pada Januari ini dan mula beroperasi pada Mac baru-baru ini.