Roslinda, Mohamad Sukri Menang Anugerah Masum 2007 - Mingguan Malaysia, (2008)
Atlet lompat bergalah kebangsaan, Roslinda Samsu dipilih sebagai Olahragawati Majlis Sukan Universiti-universiti Malaysia (Masum) 2007 di sini, semalam.