BHEP Nafi Kakitangan Terlibat - Mingguan Malaysia (2008)
Bahagian Hal-Ehwal Pelajar (BHEP) Universiti Putra Malaysia (UPM) menfikan kakitangannya ditahan Badan Pencegah Rasuah (BPR) kerana kesalahan rasuah pada 13 Mac lalu.