Pelantikan TNC UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 1 Sept - Prof. Dr.-Ing. Ir. Renuganth Varatharajoo dilantik sebagai Timbalan Naib Canselor (Jaringan Industri dan Masyarakat) UPM untuk tempoh selama tiga (3) tahun berkuatkuasa mulai 1 September 2012 hingga 31 Ogos 2015.