Watak ustaz dalam filem seram didik masyarakat: Presiden PFM tak anggap babak halau hantu perkecil ahli agama - Berita Harian , Shaarani Ismail (2011)
KUALA LUMPUR: Watak ahli agama yang ditonjolkan dalam filem dan drama bergenre seram sebenarnya mempunyai nilai dalam mendidik masyarakat,selain mengiktirafkan peranan dimainkan mereka dalam kehidupan bermasyarakat dan tidak diletakkan dalam skop sempit.