Landak Raya Diternak - Berita Mingguan, Siti Nur Almizan Aripin & Mohd Amin Jalil (2008)
Menternak landak untuk tujuan komersial kedengaran janggal. Namun bagi yang pernah merasai keenakn daging haiwan yang semakin diancam kepupusan itu, usaha penternakan komersial landak raya atau Hystrix Brachyura pastinya memberi khabar gembira kepada mereka.