CaRE UPM pusat rujukan kanser - Utusan Malaysia, Mohd Saiful Mohd Sahak (2012)
PUSAT Sumber dan Pendidikan Kanser (CaRE), Universiti Putra Malaysia (UPM) julung kalinyamenganjurkan program Healthy lifestyle Day 2012 bagi mengutip dana meningkatkan kesedaran mengenai kanser serta pelaksanaan amalan gaya hidup sihat.