Dunia baru pesakit kanser - Mingguan Malaysia, Rabiatul Adawiyah Koh Abdullah (2012)
TATKALA melihat raut wajah gembira bekas pesakit kanser ini menyanyi mengikut alunan irama gitar yang dimainkan sendiri, hati penulis turut berlagu.