Pelajar FSTM menang emas IFTSA, USA - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (http://www.upm.edu.my/berita/details/pelajarfstmmenangbm, 2012)
LAS VEGAS, 28 Jun – Enam pelajar siswazah Universiti Putra Malaysia iaitu Sew Chang Chew (ketua kumpulan), Najla Gooda Sahib, Tan Tai Boon, Lasekan Adeseye O., Kuan Chee Hao dan Mohd Asraf Mohd Zainudin dari Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM) berjaya meraih emas dalam pertandingan Developing Solutions for Developing Countries yang dianjurkan oleh Institute of Food Technologists Student Association (IFTSA) pada 25-28 Jun 2012 di Las Vegas Convention Center, Las Vegas, Nevada USA.