Pelajar tolak LGBT 50 mahasiswa sertai program anjuran JMM nyata kebencian gaya hidup songsang - Harian Metro, Mohd Helmi Irwadi Mohd Nor (2012)
KUALA LUMPUR: "Budaya hidup lesbian,gay,bioseksual,transeksual (LGBT) dan seks bebas jika tidak dibendung bukan sahaja merosakkan institusi keluarga tetapi ia menjatuhkan maruah agama dan nilai bangsa.