Inkubasi usahawan tani dedah teknik efektif perniagaan - Utusan Malaysia, (2012)
KEUSAHAWANAN inovasi di universiti adalah satu nic yang unik dan tersendiri untuk membantu universiti menghasilkan produk berkualiti dan berimpak tinggi, kata Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin.