Roslinda, Sukri Jadi Pilihan - Berita Harian, (2008)
Ratu lompat bergalah negara, Roslinda Samsu bersama pemain hoki negara Mohamad Sukri Abd Mutalib menjadi piluhan untuk menerima anugrah utama Majlis Sukan Universiti Malaysia (Masum) 2007 yang akan disampaikan di Pusat Konvokesyen Antarabangsa Persada johor, Johor Bahru, malam ini.