Peluang calon MBA luaskan pengetahuan - Berita Harian, (2012)
PROGRAM MBA di UM adalah program pengajian yang ketat. Ia bertujuan melengkapkan pelajar dengan konsep teori dan analisis yang menyediakan mereka untuk mengharungi cabaran serta kerumitan dunia perniagaan yang semakin dinamik dan global. Kursus ini distrukturkan untuk memberi pemahaman secara teori dengan masalah dunia sebenar menlangkaui teori buku teks.