UPM menang 6 emas di MTE - Berita Harian , Hafliza Hussin (2012)
KUALA LUMPUR: Universiti Putra Malaysia (UPM) mendapat pengiktirafan di peringkat kebangsaan apabila meraih enam pingat emas, lapan perak dan 14 gangsa pada Pameran Malaysia Technology Expo (MTE) 2012 yang berlangsung di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC),baru-baru ini.