Semua mahasiswa akan didedahkan elemen keusahawanan - Utusan Malaysia, (2012)
PETALING JAYA 24 April - Kementerian Pengajian Tinggi akan terus memastikan semua mahasiswa didedahkan dengan elemen keusahawanan dalam program pengajian yang mereka ikuti di institusi pengajian tinggi (IPT) di negara ini.