Pendidikan tanpa batasan di UPMET - Utusan Malaysia (2012)
KE arah melahirkan modal insan yang cemerlang dan efektif aspek pendidikan harus bergerak seiring dengan pengalaman kerja supaya produktiviti dapat dijana dengan lebih baik dan sistematik.